Pod pokličkou! Zákulisí přípravy podzimní kolekce

26. 8. 2024
_dsc1528-2.jpg

Nahlédněte do zákulisí přípravy a focení první části naší podzimní kolekce! Ta je určena pro nadcházející období babího léta. Skvěle se vrství, kombinuje a skýtá velkou míru elegance i pohodlí, které oceníte nejen v behu všedních dní, ale při skleničce s přáteli, v divadle či kině. Obsahuje pět modelů z překrásného hladkého popelínu a dva, ve kterých hraje prim splývavý Tencel s jemně lesklým hladkým povrchem. Každý z nich v několika aktuálních sezónních odstínech, jako jsou „Moss Green“, „Bombay Rust“ či „Black Bean“.

Při focení panovala skvělá nálada! Ostatně jako vždy. Modely jsme doplnili aktuální nabídkou bot a naznačili možnosti outfitů, které vás, jako doufáme, chytnou za srdce! Našimi múzami byly modelky Lenka a Kristýna, za objektivem stála Aneta Zimová (asistoval Tomáš Nosek), backstage fotografie a videa obsažené v tomto článku připravila Lucie Fenclová. Krásnou inspiraci přeje tým studia NILA! 

Celá kolekce již nyní v prodejnách i online.

_dsc1543.jpg
_dsc1058_1.jpg
_dsc1083.jpg
_dsc0981.jpg

Prémiový popelín

U popelínové části kolekce jsme se inspirovali tím nejlepším z dámských i pánských šatníků. Tvoří ji pět modelů – romantické midi šaty, celopropínací šaty, dvě košile a sukně. Střihy jsou velkorysé, ženské a pohodlné. Všestrannost podtrhuje samotný popelín, jeho hladký povrch s jemně matnou pravidelnou strukturou, která dodává materiálu pevnost a příjemný pocit při kontaktu s pokožkou. 

_dsc2173.jpg
_dsc2161.jpg
_dsc1989.jpg
_dsc1979.jpg
_dsc1329.jpg
_dsc1641-2.jpg

Odlehčenost Tencelu

Část kolekce z lehkého a sametově lesklého Tencelu doplní šatníky o dva elegantní modely – šaty a sukni. Použitý ekologický materiál je splývavý, má hladký na dotek chladivý povrch a vyniká i svou prodyšností. Oba modely jsou k dostání ve třech barvených provedeních, a to v olivově zelené, tlumené vínové a zlatavě žluté. Díky Tencelu, ze kterého jsou ušity, je lze hravě využít během všech sezón a potěší i variabilitou kombinování. 

_dsc0792.jpg
_dsc0925.jpg
_dsc0934.jpg

Obě kolekce vznikly v Portugalsku, které je proslulé svým rozvinutým a provázaným textilním a obuvnickým průmyslem a dostupností udržitelných materiálů. U vybraných partnerů, se kterými na vzniku kolekcí spolupracujeme, jsme provedli inspekci celého dodavatelského řetězce, na kterém oceňujeme vysokou technickou pokročilost a geografickou kompaktnost výrobního procesu.

Více o této části našeho příběhu najdete zde

Chcete článek nasdílet?